00
Haber Detayı
08 Ağustos 2022 - Pazartesi 12:11
 
Başkan Şahin’den Tiyatroseverlere Davet
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Tiyatro Kulübü tarafından 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 21:00 da Alanya Açıkhava Tiyatrosu’nda halka açık ve ücretsiz olarak sahnelenecek olan ‘Karantina Aşkları’ adlı oyununa tüm tiyatroseverleri davet etti.
YAŞAM Haberi
Başkan Şahin’den Tiyatroseverlere Davet

Oyunları büyük ilgi gören ve daha geniş kitlelere ulaşmak isteyen ALTSO Tiyatro Kulübü 6 Temmuz 2022 günü de yine Açık Hava Tiyatrosunda “Yatağımda Ceset Var” isimli oyunu sergilemişti. 

Başkan Şahin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizin ekonomik kalkınmasına olduğu kadar sosyal ve kültürel yaşamına da katkı yapmayı kendimize ilke edindik. Bu amaçla 2019 yılında kurduğumuz ALTSO Tiyatro Kulübümüz ilk oyununu da 27 Mart 2020 Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahneledi.  


20 BİN ÖĞRENCİYİ TİYATRO İLE BULUŞTURDUK
Haftanın belirli günlerinde olduğu gibi Ramazan ayı süresince de iftar sonralarında oyunlarımızı sahneledik ve halkımızın ihtiyaç duyduğu sanatsal etkinlikleri  gerçekleştirdik. Pandemi yasaklarının kalkmasıyla beraber de 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ikinci döneminde olmak üzere toplam 40 ilkokula giderek  yaklaşık 20 bin öğrencimize ücretsiz olarak çocuk tiyatromuzu sunduk. Öğrencilerimizin ayağına kadar giderek onları sanatla buluşturduk. Odamız konferans salonunda sahnelenen oyunlarımız büyük ilgi gördü. Salonlarımız sanatseverler tarafından tıklım tıklım dolduruldu.


ÜCRETSİZ OYUNUMUZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Bunun sonucu olarak da daha geniş kitlelere ulaşmak için odamız dışında da oyunlarımızı sergilemeye karar verdik. Yetişkinlere, gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz oyunlarımızın daha geniş kitlelere ulaşması için şimdi de 10 Ağustos 2022 Çarşamba Günü Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda “Karantina Aşkları“ isimli oyunumuzu sahneleyeceğiz. Her zaman olduğu gibi halka açık ve ücretsiz olan tiyatromuza tüm halkımız davetlidir.”

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0