00
Haber Detayı
23 Eylül 2021 - Perşembe 14:35
 
Başkan Şahin'den öğrencilere kitap jesti
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’da öğrenim gören 1. Ve 2. Sınıf öğrencilerine hilik anlayışı olan doğruluk, dürüstlük ve bereket temalı okuma kitapları dağıtmaya başladı.
YAŞAM Haberi
Başkan Şahin'den öğrencilere kitap jesti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’da öğrenim gören 1. Ve 2. Sınıf öğrencilerine hilik anlayışı olan doğruluk, dürüstlük ve bereket temalı okuma kitapları dağıtmaya başladı. 

 

Bugün Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile birlikte kitapları dağıtan Başkan Şahin, “ Alanya’mızda öğrenim gören tüm ilkokul 1 ve 2. Sınıf öğrencilerimize ahilik anlayışı olan doğruluk, dürüstlük ve bereket temalı okuma kitaplarını Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz ile birlikte dağıtmaya başladık. Minik yavrularımıza okuma alışkanlığı kazanmalarına katkıda bulunmak amacıyla başlattığımız bu çalışma sayesinde onların yüzündeki mutluluğu ve yaşadıkları heyecana da ortak olduk. 


10 Farklı kitabımızı minik yavrularımız yıl boyu sınıf kütüphanesinden alarak okuyabilecekler. Okul ziyaretlerimizde öğrencilerimiz ve eğitim ordumuzun fedakar öğretmenleri ile bir araya gelerek sohbet etme, onların görüşlerini ve fikirlerini alma şansında yakaladık. Bu çok değerli fikirlerin eğitime yansıması konusunda üzerimize düşen katkıyı yapacağımızı ifade ettik. 


Çalışmamızın hayata geçirilmesindeki katkıları nedeniyle Sn Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer ile yine kampanyamıza destek veren Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz başta olmak üzere fedakar öğretmenlerimize teşekkür eder, Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim” dedi.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0