00
Haber Detayı
16 Mart 2023 - Perşembe 18:10
 
Başkan Erdem, Rusya Temaslarına Devam Ediyor
Alanya’nın tanıtımı için Rusya’ya KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Eray Erdem, Rusya temaslarına devam ediyor.
TURİZM Haberi
Başkan Erdem, Rusya Temaslarına Devam Ediyor

Başkan Erdem, THY’nin Genel Müdürleri ile Alanya-Gazipaşa Havalimanı üzerine MITT Moskova Fuarı’nda bir görüşme gerçekleştirirken, Türkiye’nin Rusya Büyükelçisi Mehmet Samsar’ı da Alanya standında ağırladı. 

Rusya’nın Moskova şehrine KOSGEB Destekli İş Gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Eray Erdem ve ALTSO Heyeti, Moskova temaslarına hız kesmeden devam ediyor. 


Başkan Erdem ve ALTSO Heyeti, bugün de MITT Moskova Fuarı’nda Türk Hava Yolları yetkilileriyle bir araya gelerek, Alanya-Gazipaşa Havalimanı ile ilgili taleplerini ilettiler. 


Başkan Erdem bugün gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili şunları söyledi: “KOSGEB destekli iş gezimiz kapsamında; Yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve iş insanlarımızdan oluşan heyetimiz ile birlikte MITT Moskova Fuarı’nı ziyaret ederek bir takım temaslarda bulunduk.  Fuarda ayrıca Alanya Standında yerlerimizi aldık ve yine Alanyalı İş İnsanları ile bir araya geldik.


Temaslarımız kapsamında Türk Hava Yolları Moskova Genel Müdürü İsmail Öztürk, Doğu Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Sedat Orman, St. Petersburg Genel Müdürü Fırat Kiriş, THY Kazan Genel Müdürü Yusuf Bulut, Pr & Sosyal Medya Direktörü İsmail Hakkı Çebi ile bir araya gelerek, Alanya-Gazipaşa Havalimanı'mız ile ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirdik.  Alanya-Gazipaşa Havalimanımızın eksikliklerinin tamamlanması ve kapasitesinin arttırılması gibi konularda sektörün taleplerini Sayın Genel Müdürümüze ilettik ve destek istedik. 


Taleplerimize destek vereceğini ileten Genel Müdürlerimize ve beraberindeki heyete çok teşekkür ederim. Dün bizleri makamında ağırlayan Moskova Büyükelçimiz Sayın Mehmet Samsar da Alanya standımızı ziyaret ederek, bizlere destek verdi. Fuarla ilgili görüş alışverişinde bulunduğumuz Sayın Büyükelçimiz ile bir kez daha gelişmeleri değerlendirme imkanı bulduk. Fuarda Alanya’mızdaki tüm kurum ve firmaların güç birliği yaptığı görmekten memnun olduk. Alanya’mızın tanıtımı için ALTSO olarak elimizden gelen gayreti göstermeye, bölgemizin sorunlarına çözümler üretmeye devam edeceğiz.”

Başkan Erdem’in yanı sıra heyette, ALTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda iş insanı bulunuyor.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0