00
Haber Detayı
04 Mayıs 2023 - Perşembe 08:02
 
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu Alanya Payallar Devlet Hastanesi Temel Atma Törenine Katıldı
Alanya Payallar mahallesinde 200 yataklı olarak yapılması planlanan Payallar Devlet Hastanesinin temel atma törenine Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın, İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, Protokol Üyeleri, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Oda Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
- Haberi
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu Alanya Payallar Devlet Hastanesi Temel Atma Törenine Katıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın açılış konuşmaları yaptılar. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’nın Payallar Mahallesinde 200 yataklı devlet hastanesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada ''Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının Türkiye yüzyılı olduğunu belirterek, istenildiğinde yatak kapasitesinin arttırılabileceği hastanenin en kısa zamanda tamamlanarak, hizmete açılacağını söyledi.  
 
Bakan Çavuşoğlu, “21 yılda Antalya'ya 18 hastane yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Sadece sağlık alanında değil, ulaşımda da ciddi yatırımlar yaptık. Derdimiz memleketimize hizmet etmek. Alacabel'de yaklaşık 15 kilometrelik tünel çalışmasının devam ediyor. Kentte bölünmüş yol sayısının arttığını anlatan Çavuşoğlu, hızlı tren projesinin de etüdünün bitmek üzere olduğunu kaydetti. Hepsi sizin sağlığınız için. Eskiden hastane için Antalya’ya gitmek gerekirken şimdi gerek kalmayacak. Alanya büyüyor bu noktada da Alanya’yı geleceğe hazırlamalıyız. Alanya hepimizin sevdası. Alanya’nın benim için özel olduğunu anlatmama gerek yok. Alanya’ya yapılacak hizmetleri hep birlikte takip ediyoruz. Seçim dönemi olsun olmasın Alanyalı hemşerilerimizi kucaklıyoruz" diye konuştu.
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun konuşmasının ardından Payallar Devlet Hastanesinin temel atma törenine geçildi. Hastanenin temeli yapılan dualar ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun  Protokol Üyeleri eşliğinde butona basmasıyla atıldı.
Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0