00
Haber Detayı
15 Kasım 2022 - Salı 18:55
 
Bağlıkaya ile yola devam
TÜRSAB seçimleri öncesinde TÜRSAB Alanya BTK olarak, Firuz Bağlıkaya ile yola devam kararı aldıklarını Kerim Yılmaz duyurdu Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) 26-27 Kasım'da gerçekleştirilecek olan seçimlerinde TÜRSAB Alanya BTK, oyunu Firuz Bağlıkaya'dan yana kullanacağını açıkladı. Bağlıkaya, "Sizlerden uzunca bir süredir gelen telefon aramaları, mesajlar ve yüz yüze görüşmelerimizdeki sorularınız doğrultusunda bu mesajı toplu bir yanıt olması adına paylaşmayı uygun bulduğumu bildirmek isterim.
- Haberi
Bağlıkaya ile yola devam

Üretmeyi, sektörü ve paydaşları adına katma değer yaratmayı, dertlerinizle dertlenmeyi, sorun ve problemlerinize çözüm yolu aramayı ve her daim yardım ve destek çağrınıza hazır olan bir kardeşiniz, dostunuz ve meslektaşınız olarak göstermiş olduğunuz teveccüh adına minnettarım.Malumunuz, genel kurulumuza çok az bir süre kaldı. 26 ve 27 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 25. Dönem Genel Kurulu ve seçiminin başta acentalarımız, sektörümüz, ülkemiz ve dünya turizmi adına hayırlı olmasını arzu eder, seçilecek yönetimin birlik olmaktan hareket ederek kucaklayıcı, kapısı ve gönlü açık, acentalarımız ve sektör paydaşları adına vizyon belirleyen bir yönetim olmasını temenni ederim.  


Bu bağlamda Mevcut Başkanımız sayın Firuz Bağlıkaya başkanımız ile yola devam kararı aldığımızı bildirmek ister saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0