00
Haber Detayı
16 Eylül 2022 - Cuma 15:15
 
Avukattan meslektaşına narkotik baskınlı evlilik teklifi
Sevgilisinin çantasına içerisinde tuz ve yüzük olan poşeti koydu, polise baskın yaptırdı Önce korkan genç kadın, tuzun içerisinden çıkan yüzükle neye uğradığını şaşırdı Antalya’da Avukat Şafak Baysal, kendisi gibi avukat olan sevgilisinin çantasındaki poşete tuz koyup polise narkotik baskını yaptırdı. Baysal, tuzun içerisindeki kutudan çıkardığı yüzükle evlenme teklifi yapınca genç kadın önce neye uğradığını şaşırdı, ardından teklifi kabul edip sevgilisinin boynuna sarıldı.
YAŞAM Haberi
Avukattan meslektaşına narkotik baskınlı evlilik teklifi

Antalya Barosu’nda görev yapan Avukat Şafak Baysal (28) ve meslektaşı Avukat Tuğba Çınar (28), 1 yıl önce cezaevinde müvekkillerini beklerken tanıştı. Yaklaşık 1 yıldır görüşen çiftten Şafak Baysal, evlilik teklifi için polis arkadaşlarını arayarak bir sürpriz hazırladı. Sevgilisinin çantasına içinde tuz ve yüzük bulunan poşeti koyan Baysal, Çınar’ı öğlen yemeği için bir pizzacıya getirdi. 


Bu sırada ikilinin daha önceden tanıdığı iki sivil polis gelip, Çınar’ın çantasında arama yapacaklarını söyledi. Yapılan aramada poşetin içerisinden çıkan tuzun uyuşturucu madde olduğu belirtilince genç kadın neye uğradığını şaşırdı. Tuzun içerisinde yer alan kutunun ne olduğu sorulunca bu sefer devreye Avukat Şafak Baysal girdi. Kutuyu eline alan Baysal, bir anda sevgilisinin önünde diz çöküp içindeki yüzüğü çıkartarak evlenme teklifi etti. Genç kadın önce duygulandı, ardından teklife ‘evet’ diyerek Baysal’ın boynuna sarıldı.


“Çok şaşırdım”
Çok şaşırdığını ifade eden Tuğba Çınar, “Çok şaşırdım. Bir anda polisler masaya geldi, madde var çantanızda deyince ne olduğunu anlamadım. Avukat olmayan birisine bu yapılsa daha fazla korku yaşanırdı. Prosedürü bildiğimiz için çok korkmadım” dedi.


“Biraz korkutmak istedim”
Amacının sevgilisine korku ve sevinci bir arada yaşatmak olduğunu ifade eden Şafak Baysal ise, “Standart bir şey olmasın, biraz korkutmak istedim, fazla korkmasa da tedirginlik yaşattım” diye konuştu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0