00
Haber Detayı
31 Mayıs 2022 - Salı 15:26
 
Atletico Bakü Takımını ödüllerle uğurlandı
Alanyaspor tarafından 28 Mayıs Azerbaycan Bağımsızlık Günü kapsamında düzenlenen Alanya Cup Futbol Turnuvası’na katılan Atletico Bakü U14 Takımına kupa, madalya ve plaket verildi.
SPOR Haberi
Atletico Bakü Takımını ödüllerle uğurlandı

Alanyaspor  28 Mayıs Azerbaycan Bağımsızlık Günü kapsamında 25-31 Mayıs tarihleri arasında Alanya Cup Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvada davetlerimiz sonucu Alanya'da kampa giren Atletico Bakü U14 Takımı ile Aytemiz Alanyaspor U13-U14 Takımımız ve Alanya Belediyespor U 14 Takımı mücadele etti. Konaklı Stadyumu’nda oynanan karşılaşmalara futbolcular 2 ülkenin bayraklarıyla çıkarak İstiklal Marşı ve Azerbaycan Milli Marşı okudu. 


Turnuva sonrası kampını da tamamlayan Atletico Bakü U14 Takımı, Alanyaspor kulübümü ziyarete gelerek Başkan Hasan Çavuşoğlu ile görüştü.  Ziyarete 2’nci Başkanımız Kamil Köseoğlu ve Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu da eşlik etti. Ziyaretin sonunda Atletico Bakü U14 Takımına Başkan Hasan Çavuşoğlu, 2’nci Başkanımız Kamil Köseoğlu ve Başkan Yardımcımız Ahmet Paşaoğlu tarafından kupa, madalya ve plaket takdim edildi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0