00
Haber Detayı
21 Şubat 2023 - Salı 12:52
 
Aranan Teröristlerin 8'i Antalya'dan
İçişleri Bakanlığı, Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında kategorilere ayırarak yayımladığı teröristler listesinde 950 kişi bulunuyor. FETÖ elebaşının da yer aldığı listede Antalya’dan da 8 terörist bulunuyor.
ASAYİŞ Haberi
Aranan Teröristlerin 8'i Antalya'dan

Azılı teröristlerin kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri olarak 5 kategoriye ayrıldığı, yakalanmasına katkı sunanlara kategorisine göre ödül vaat edilen teröristler listesinde Antalya’dan 1’i MLKP, 1’i DEAŞ, 1’, DKP/BÖG, 5’i ise FETÖ/PDY örgütüne mensup 8 terörist aranmakta. Manavgat’tan aranan DEAŞ mensubu İsmet Altın kırmızı kategoride yine Manavgat’tan aranan DKP/BÖG üyesi Ufuk Güllü mavi kategoride, FETÖ/PDY üyesi Faruk Zünbül yeşil kategoride, Serik’ten aranan Bilal Ekşili ile Muharrem Durmaz, Şamil Şen ve Bekir Soytürk gri kategoride, MLKP üyesi Murat Sezgin ise gri kategoride aranıyor. 


Sayfada teröristlere ilişkin ihbarların, şahsen yapılabileceği gibi yazılı, sözlü veya elektronik ortamda, emniyet ve jandarmanın terörle mücadele birimleri ile diğer güvenlik birimlerine, yurt dışında da elçilik ve konsolosluklara yapılabileceği belirtildi. İhbarlar, yurt genelinde 155 polis, 156 jandarma ve 140 Alo Terör İhbar hatlarına da yapılabilmekte. 


İnternet sayfasında Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların önlenmesine ve aydınlatılmasına yardımcı olanlarla, suç faillerinin yakalanmasını sağlayacakların kimliklerinin, devlet sırrı kapsamında, kesinlikle gizli tutulmakta.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0