00
Haber Detayı
21 Ekim 2022 - Cuma 16:08
 
Antalya Uyuşturucu İle Savaşmaya Devam Ediyor
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara karşı operasyonlar kararlılıkla devam ediyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Jandarma kuvvetleri, gelen bilgiler doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda 9 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.
ASAYİŞ Haberi
Antalya Uyuşturucu İle Savaşmaya Devam Ediyor

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ile birlikte uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara karşı mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalar neticesinde, şüpheli F.S. isimli şahsın uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak bilgisinin alınması üzerine operasyon için düğmeye basıldı.


Gerçekleştirilen operasyon neticesinde; 9 gram uyuşturucu madde, 1adet tabanca, 8 adet 9 mm tabanca fişeği ele geçirilerek şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0