00
Haber Detayı
29 Mart 2023 - Çarşamba 17:52
 
Antalya Uyuşturucu İle Mücadeleye Devam Ediyor
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekiplerinin 2205 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirdiği bilgisi verildi.
ASAYİŞ Haberi
Antalya Uyuşturucu İle Mücadeleye Devam Ediyor

Antalya Merkez, Manavgat ve Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu işledikleri tespit edilen 21 şüpheli şahısın Antalya, Serik, Manavgat ve Kepez ilçelerinde düzenlenen başarılı bir operasyonla yakalandığı belirtildi. Operasyonda 2205 adet sentetik uyuşturucu hap, 50 gram metamfetamin, 50 gram skunk, 350 gram esrar, 4 adet hassas terazi, 10 adet uyuşturucu içme aparatının ele geçirildiği ifade edildi.


Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldığı bilgisi verilirken, Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0