00
Haber Detayı
04 Haziran 2022 - Cumartesi 08:07
 
Antalya türküleri 9 Haziran da
Alanya'ya da bir ilk gerçekleşecek. Damlataş Sazdan Söze Müzik evi, tamamı Antalya yöresi türkülerinden oluşan bir konser verecek. Damlataș Sazdan Sōze Müzikevi bir ilke imza attı. Antalya Türkülerini aylarca çalışarak 9 Haziran Perşembe bir konser yapacaklarını duyurdular. Çok güzel seslerin yer aldığı ve Alanya in tanınmış muzisyenlerinden Sami Zor'un Şef olarak yer aldığı toplulukla konsere hazırlanan grup, çok ünlü konukları da Konserde ağırlayacaklarini bildirildi.
YAŞAM Haberi
Antalya türküleri 9 Haziran da

Toplulukta Fatma Sultan Ayaz, Halil Türetken, Aliye Türetken, Muhterem Cobanoglu, Veli Yollu Dr. Gülçin Şenyurt Bacakoğlu, Ramazan Ayaz, Mustafa Aksahin, Cahide Yalcinkaya, Ayşe Ardal, Ali Koç, Özer Tuncalı, Dr. Ferhat Kiraz, Sevim Ebiren, Dilek Yıldız, Gunseli Tuncalı, Hasan Aydın yer alıyor. 


Konsere çok ünlü konuklarin katılacağını belirten Müzikevi yöneticisi Fatma Sultan Ayaz, "TRT program yapımcısı ve THM sanatçısı Enver Çatal, Alanyamızın tanınmış sanatçısı Ateş Ali, yaşı küçük olmasına rağmen kabak kemaneyi muhteşem çalan, ünlü sanatçılarla programlar yapan Manavgatli hemsehrimiz Eren Yavuz, Gazipasalı mahalli sanatçımız Gevenesli Mustafa Kaya konuk olarak konsere katilacaklacaklardir "dedi . Gerçekleştirecekleri  bu konserle Antalya ya olan vefa borcunu bir nebze olsun ödemek istediklerini  ifade eden Sazdan Sōze Müzikevi yöneticisi Fatma Sultan Ayaz, tüm Alanyali Türkü severleri konsere beklediğini ifade etti.
 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0