00
Haber Detayı
22 Ocak 2023 - Pazar 18:10
 
Antalya’mızın Tanıtımına Önemli Katkı Sunacak
Vali Ersin Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın destekleriyle büyük bölümü Antalya'da çekilen Guy Ritchie’nin yönettiği ve Jason Statham'ın başrolünü oynadığı "Servet Operasyonu" filmini gençlerle birlikte izledi. Filmi son derece başarılı bulduğunu ifade eden Vali Yazıcı, dünya çapındaki bu tür filmlerin Antalya’nın tanıtımı noktasında önemli katkılar sunduğuna değindi.
YAŞAM Haberi
Antalya’mızın Tanıtımına Önemli Katkı Sunacak

Vali Ersin Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın destekleriyle büyük bölümü Antalya'da çekilen Hollywood'un ünlü yönetmeni Guy Ritchie'nin yönettiği ve Jason Statham'ın başrolünü oynadığı "Servet Operasyonu" filmini öğrencilerle birlikte izledi. Programda Vali Yazıcı’ya İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu eşlik etti.


Akdeniz’in Yıldızı Antalya’mız Artık Sinema Dünyasının Da Yıldızı
Film ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Yazıcı; “Bugün büyük bir bölümü Antalya’mızda çekilen ‘Servet Operasyonu’ filmini gençlerimizle birlikte izledik. Son derece başarılı bir film olmuş. Akdeniz’in yıldızı Antalya’mız artık sinema dünyasının da yıldızı. Dünya çapındaki bu tür filmlerin Antalya’mızın tanıtımı noktasında da büyük katkılar sunacağını düşünüyorum.” dedi.


13 Ocak’ta vizyona giren filmde, dünyayı tehdit edebilecek ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikâyesi anlatılıyor. Orson Fortune karakterini canlandıran Statham'a, Hollywood'un ünlü isimleri Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Hugh Grant, Bugzy Malone ve Max Beesley eşlik ediyor.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0