00
Haber Detayı
05 Mart 2021 - Cuma 15:42
 
Altso'dan İstiklal Marşı Hatırası
Yaptığı çok sayıda kalkınma projesinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veren Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, 2021’in İstiklal Marşı Yılı olması münasebetiyle hazırlattığı “İstiklal Marşı Tablolarını” kuaför dükkanlarına dağıtmaya başladı.
YAŞAM Haberi
Altso'dan İstiklal Marşı Hatırası

Bu amaçla bugün beraberinde Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ile birlikte kuaför dükkanlarını gezerek tabloları esnaflara takdim eden Başkan Şahin, “ Farkındalık yaratmak ve bu eşsiz sanat eserinin sık gidilen ve görünümü kolay mekanlar olan Kuaförlerde sergilenmesi için hazırladığımız İstiklal Marşı Tablolarını dağıtmaya başladık.


100 Yıl önce 12 Mart 1921’de 1.TBMM’de kabul edilen ve ay yıldızlı bayrağımız gibi bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımız, Aziz Milletimizin kararlılığını, şanlı ordumuzun yürekliliğini, Ulusumuzun Hakk’a, yurduna ve dinine bağlılığını da anlatmaktadır dedi.


ŞAHİN: “EN GÜZEL VE EN ÖZEL MARŞ İSTİKLAL MARŞIMIZDIR”

Başkan Şahin açıklamasında ayrıca, “İstiklal Marşımızın milletimiz açısından önemi oldukça büyüktür. Her milletin kendi bağımsızlığının sembolü, marşı vardır fakat bizim marşımız marşların en güzeli ve en özelidir. 


Bu güzel günün yıldönümünde başta Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Marşımızı yazan Milli Şairimiz Merhum Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, tüm istiklal savaşı kahramanlarımızı, Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi Rahmet ve minnetle yad ediyorum. İstiklal Marşı Haftası ülkemiz ve milletimize hayırlı olsun” dedi.


NURİ DEMİR; “BAŞKANIMIZ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR EDERİM”

Başkan Şahin ile kuaför esnafına İstiklal Marşı Tablosu hediye eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir de açıklamasında; “ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin’e bizlere öncülük yaptığı için teşekkür ediyorum. Sağolsun bugün bu eşsiz eserin tablosunu dağıttık. Esnaf arkadaşlarımızı sevindirdik” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0