00
Haber Detayı
06 Ekim 2021 - Çarşamba 14:38
 
ALİMDER’Den Alanya Müftülüğü’ne Anlamlı Ziyaret
“Cami, Din Görevlileri ve Vefa” temasıyla kutlanmakta olan 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarından Alanya Müftülüğü’ne ziyaretler devam ediyor.
YAŞAM Haberi
ALİMDER’Den Alanya Müftülüğü’ne Anlamlı Ziyaret

Bu kapsamda Alanya İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa GINBIROĞLU ve yönetim kurulu üyeleri Mücahit MECEK, Salih KAPLAN ve Raşit KAYA Alanya Müftülüğü’nü ziyaret etti.


Sohbet havasında geçen ziyarette dernek başkanı Mustafa GINBIROĞLU ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik etti. Ayrıca günün anısına İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’a ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin yayınladığı “İmam Hatip Neslinin Önderleri” adlı kitabı hediye edildi.


Ziyaret hakkında bilgi veren  Alanya İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa GINBIROĞLU şu ifadelere yer verdi: “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” temasıyla kutlanmakta olan 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yönetim kurulumuzla birlikte Alanya Müftülüğünü ziyaret ettik. 

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şahsında bütün din görevlileri’nin haftasını tebrik ederek vefa dileklerimizi ilettik. Müftümüze ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin yayınladığı "İmam Hatip Neslinin Önderleri" adlı kitabı hediye ettik. Bu vesileyle geçmişten bugüne, vefat eden bütün din görevlilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlık, sıhhat, afiyet ve selametler diliyoruz.” Dedi.


Ziyaret Müftü İLHAN’ın Alanya İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa GINBIROĞLU ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmesiyle sona erdi.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0