00
Haber Detayı
30 Ekim 2022 - Pazar 08:46
 
Alanyaspor vites yükseltti
Corendon Alanyaspor, ligin 12. haftasında Oba Stadı'nda misafir ettiği ligin formda ekibi Gaziantep Futbol Kulübü'nü Leroy Fer ve Jure Balkovec'in golleriyle 2-0 mağlup etti.
SPOR Haberi
Alanyaspor vites yükseltti

Maça Alanyaspor istekli ve hırslı bir oyunla başladı. Savunma ağırlıklı bir oyunla başlayan konuk Gaziantep FK, uzun paslarla ve savunma arkasına adam kaçırarak gol pozisyonu aradı. İlk dakikalarda rakip savunmayı aşamayan Corendon Alanyaspor, 21. dakikada kullanılan köşe atışında oluşan karambolde Leroy Fer, kafayla topu filelere gönderdi. Golden sonra iki takımda savunmada oldukça dikkatli oynadı. Mücadelenin ilk devresi Alanyaspor'un 1-0 skor üstünlüğünde sonra erdi.


Karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya her iki ekipte maça başladığı kadrolarla çıktı. Konuk ekip Gazianetp Futbol Kulübü'nün ilk devreye göre daha atak bir oyun ortaya koyduğu bu devrede savunma güvenliğini ön planda tutan Alanyaspor, hızlı ataklarla pozisyon aradı. Orta sahada zaman zaman seri paslarla başarılı bir oyun çıkaran Alanyaspor, 53. dakikada Jure Balkovec, Ahmed Hassan'ın asistinde yakın mesafeden fileleri havalandırdı ve 2-0 yaptı. Gaziantep FK, maçın son bölümünde zaman zaman ciddi pozsiyonlar bulsada Alanyaspor savunması ve kaleci Runarsson'u geçemedi. Mücadeleyi Alanyaspor her iki yarıda attığı gollerle 2-0 kazandı. 


Maç önceki iki takımı birlikte tribüne çağırıp alkışlayan Gaziantep Taraftarı ile Alanyaspor taraftarı maç içersinde karşılıklı tezahüratlarla dostluk gösterisinde bulundu

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0