00
Haber Detayı
17 Eylül 2020 - Perşembe 16:23
 
Alanyaspor'un kampanyasına destek sürüyor
Alanya Kaymakamı Ürkmezer, Alanyaspor'un kamuflaj gelirinin yüzde 20'sini bağışladığı kampanyaya forma alarak destek verdi
SPOR Haberi
Alanyaspor'un kampanyasına destek sürüyor

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanyaspor'un gelirinin yüzde 20'sinin bağışladığı yeni sezon kamuflaj forması satın alarak projeye destek verdi. 

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı ve İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı'yla  Alanyaspor Store mağazasında kulübün kamuflajlı formasından satın aldı. 

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile burada ayak üstü sohbet eden Ürkmezer, gazetecilere hem Alanyaspor'a hem de başlatılan güzel bir kampanyaya destek vermek istediklerini söyledi. 

Alanyaspor'a yeni sezonda başarılar dileyen Ürkmezer, "Alanyaspor 2020-2021 sezonunda kamuflajlı forma dediğimiz bir forma düzenleyerek bunun gelirinin bir kısmını Mehmetçik Vakfı'na bağışlamaya karar vermiş. Sağ olsun Milli Savunma Bakanlığı'mız da geçtiğimiz hafta içerisinde bir açıklama yaparak Alanyaspor'a bu desteği için teşekkür etti. Bizler de Alanya'nın yöneticileri olarak Milli Savunma Bakanlığı'mıza, Mehmetçik Vakfı'na ve Aytemiz Alanyaspor'a bir destek olsun diye forma aldık." dedi.

Aytemiz Alanyasporlu yöneticilerinin memlekete,  Mehmetçik Vakfı'na ve Milli Savunma Bakanlığı'na moral verdiği bu destekten dolayı Çavuşoğlu'na teşekkür eden Ürkmezer, desteğin saedece Alanya'da değil bütün Türkiye'de devam etmesin temenni etti. 

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise kaymakama teşekkür ederek daha önce kampanyadaki satışların yüzde 10'unu Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacaklarını söylediklerini hatırlatarak, "Gelirinin yüzde yüzde 20'ye çıkarttığımızı söylemiştik.  Herkes bu kampanyaya destek olmaya duyarlılık gösterecektir. Mehmetçik Vakfı 
bizim için çok önemli. İnşallah biz de iyi bir gelir elde eder, iyi bir bağış yaparız, diye düşünüyorum" ifadelerini kullnadı.

Kaynak: Editör:
Yorumlar
Haber Yazılımı 0