00
Haber Detayı
16 Ağustos 2021 - Pazartesi 06:02
 
Alanyaspor lige galibiyetle başladı
Süper Lig'de yeni sezona bu akşam İstanbul deplasmanında başlayan Aytemiz Alanyaspor, Medipol Başakşehir'e konuk olduğu maçta Cristian Borja'nın tek golüyle galip gelerek lige 3 puanla başladı
SPOR Haberi
Alanyaspor lige galibiyetle başladı

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig 2021- 2022 sezonunun ilk maçında Medipol Başakşehir deplasmanda karşılaştı. Mücadeleye yeni transferlerinin de olduğu Serkan Kırıntılı, Milunovic, Fatih, Mevlja, Borja, Candeias, Umut, Siopis, Efecan, Diédhiou ve Davidson ilk 11 ile başlayan turuncu yeşilli ekip, Borja'nın attığı tek golle maçı kazandı.

 

Dakikalar 12'yi gösterdiğinde ceza sahası çizgisinin üstünden kullanılan serbest vuruşta Famara şutunu çekti, top barajdan döndü. Daha sonra Borja vurdu ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda rakibine karşı üstün bir futbol sergileyen Alanyaspor, ikinci yarıda Başakşehir'e çok sayıda pozisyon verse de maçı kazanmasını bildi. Turuncu yeşilliler elde ettikleri bu galibiyetle üst üste 3. kez sezon açılış maçında gol yemeden galip geldiler. Alanyaspor, Süper Lig'in 2. haftasında 21 Ağustos Cumartesi günü ligin yeni ekiplerinden Altay'ı konuk edecek.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0