00
Haber Detayı
13 Eylül 2021 - Pazartesi 10:20
 
Alanyaspor kritik maça hazır
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'e verilen milli aranın ardından 4. hafta maçında bu akşam Giresunspor'u ağırlayacak. Zorbay Küçük'ün yöneteceği kritik mücadele saat 20.00'de başlayacak.
SPOR Haberi
Alanyaspor kritik maça hazır

Aytemiz Alanyaspor, lige verilen milli aranın ardından 4. hafta maçında bugün Giresunspor'u Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda konuk edecek. Ligdeki kötü gidişata dur demek isteyen turuncu yeşilli ekip, ligin puansız ekiplerinden olan Giresunspor'u sahasında mağlup etmek istiyor. 


Yeni Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetiminde hazırlıklarını dün tamamlayarak kampa giren Aytemiz Alanyaspor'da tek düşünce sahadan 3 puanla ayrılmak. Başakşehir galibiyetinin ardından farklı Altay ve Hatayspor mağlubiyetleri ile ağır yara alan Aytemiz Alanyaspor, taraftarları önünde oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılarak yara sarmak ve taraftarlarını mutlu etmek istiyor. 


Kritik mücadele öncesi temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'da kırmızı kart cezalısı kaptan Efecan Karaca dışında eksik bulunmuyor. Konuk ekip Giresunspor'un ise Alanya'ya tam kadro olarak geldiği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0