00
Haber Detayı
15 Aralık 2022 - Perşembe 23:04
 
Alanyaspor evinde kazandı: 3-1
Dünya Kupası arasında ikinci ve son hazırlık maçını US Salernitana ile yapan Corendon Alanyaspor, İtalyan ekibini 3-1'lik skorla devirmesini bildi
SPOR Haberi
Alanyaspor evinde kazandı: 3-1

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında bugün İtalya Serie A ekiplerinden US Salernitana'yı Oba'da ağırladı. Turuncu yeşilli ekip 1-0 geriye düştüğü maçta geri dönüş yaparak rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti. Maçta ilk gol konuk ekipten geldi. Henüz 9. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Bonazzoli, takımını Alanyaspor karşısında 1-0 öne geçirdi. 

Temsilcimiz bu gole 29. dakikada Ahmed Hassan ile cevap verdi ve skor 1-1'e geldi. İlk yarıda soyunma odasına 1-1'lik skorla giren Corendon Alanyaspor'un ikinci yarının hemen başındaki baskısı sonuç verdi ve kaptan Efecan Karaca 48. dakikada takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Maçta son sözü ise sonradan oyuna giren Doumbia söyledi. 90+2'. dakikada sahneye çıkan Fildişi Sahilli oyuncu, şık bir gol atarak skoru 3-1'e getirdi ve maçın da skorunu tayin etti. Corendon Alanyaspor, ilk hazırlık maçında mağlup olduğu Fenerbahçe'nin ardından US Salernitana maçını kazanarak devre arası kamp dönemini galibiyetle kapattı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0