00
Haber Detayı
19 Ekim 2021 - Salı 13:39
 
Alanyaspor'da Korkmaz'ın bileği bükülmüyor
Süper Lig'in flaş ekibi Aytemiz Alanyaspor, Bülent Korkmaz ile yakaladığı müthiş çıkışı dün akşam Kayserispor karşısında da sürdürerek sahadan 6-3'lük zaferle ayrıldı. Alanya'da kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Bülent Korkmaz, 6 maçta 14 puan toplamayı başardı
SPOR Haberi
Alanyaspor'da Korkmaz'ın bileği bükülmüyor

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor'u 6-3 mağlup ederken, Teknik Direktör Bülent Korkmaz da müthiş istatistiği ile dikkat çekti. Çağdaş Atan ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Bülent Korkmaz arka arkaya çıktığı Giresunspor, Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarını kazanarak 3'te 3 yaptı. 


Bülent Hoca'nın gelişi Alanya'da müthiş bir doping etkisi yaratırken, Trabzonspor ve Konyaspor karşısında alınan beraberliklerle kaybetmeme serisi de devam etti. Son olarak Kayserispor'u farklı skorla 6-3 mağlup etmeyi başaran turuncu yeşilli ekip, Bülent Korkmaz ile çıktığı 6 maçta 14 puan topladı. Rakip filelere 12 gol bırakan Alanyaspor, kalesinde ise 5 gol gördü. Kariyerindeki 9. takımı çalıştıran 52 yaşındaki Bülent Korkmaz, Alanyaspor ile ilk kez üst üste 6 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.


5 BÜYÜK LİGDE EN ÇOK GOL ATILAN MAÇ

Süper Lig'de haftanın kapanışında karşı karşıya gelen Alanyaspor ve Kayserispor mücadelesinde yaşanan düello, aynı zamanda bir rekoru da ortaya çıkardı. Tam 9 golün atıldığı maç Avrupa'nın 5 büyük liginde en fazla gol atılan karşılaşma oldu.

İŞTE ALANYASPOR'UN SON 6 MAÇI

Alanyaspor 1-0 Giresunspor
Galatasaray 1-0 Alanyaspor
Alanyaspor 2-0 Kasımpaşa
Trabzonspor 1-1 Alanyaspor
Konyaspor 1-1 Alanyaspor
Alanyaspor 6-3 Kayserispor

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0