00
Haber Detayı
31 Ocak 2023 - Salı 20:20
 
Alanyaspor, bu haftayı da puansız kapattı
Süper Lig’in 22. hafta açılış maçında kendi evinde Sivasspor ile karşılaşan Alanyaspor, sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılarak bu haftayı da puansız kapattı.
SPOR Haberi
Alanyaspor, bu haftayı da puansız kapattı

Geçen hafta Beşiktaş deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Alanyaspor, bu hafta evinde ağırladığı Sivasspor’a da 3-0’lık skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskılı başlayan konuk ekibin şutlarını Runarsson engelledi. Ancak 32. dakikada Alanyaspor’dan Umut Güneş’in ayağında topu kapan Gradel pasını Yatabare ile buluşturdu. 

Yatabare’nin plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1 Kalesinde golü gören Alanyaspor’un beraberlik arayışları sonuç vermedi. Turuncu yeşilli takım skoru eşitlemek isterken 45+1. dakikada Yatabare’nin kafa vuruşu ile fark 2’ye yükseldi: 2-0 İkinci yarıda da farkı kapatmak için arayışlarını sürdüren Alanyaspor, karşılaşmanın 50. dakikasında Gradel’in şutu ile meşin yuvarlağı filelerinde gördü: 3-0 Maçın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve Alanyaspor, Sivasspor’a karşı kendi evinde sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Alanyaspor, 25 puanla 9’uncu sırada kalırken, puanını 21’e yükselten Sivasspor 13’üncü sıraya yerleşerek düşme hattından uzaklaştı

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0