00
Haber Detayı
09 Aralık 2021 - Perşembe 09:24
 
Alanyalılar bugün Toprak Razgatlıoğlu’nu karşılayacak
Dünya Superbike Sampiyonu olarak Türkiye ve Alanya’ya büyük bir gurur yaşatan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, bugün saat 16.00’da Alanya’ya gelecek.
YAŞAM Haberi
Alanyalılar bugün Toprak Razgatlıoğlu’nu karşılayacak

Dünya Superbike Sampiyonu olarak Türkiye ve Alanya’ya büyük bir gurur yaşatan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, bugün saat 16.00’da Alanya’ya gelecek. Endonezya yarışından sonra Dünya Şampiyonluğu’nu ilan eden Toprak Razgatlıoğlu, geçtiğimiz günlerde Monaco’da, Monaco Prensi Albert’in de katıldığı organizasyonda Dünya Superbike Şampiyonu ödülünü almış ve ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştı. 


Son yarışın ardından 2 hafta sonra bugün doğup büyüdüğü Alanya’ya gelecek olan Toprak Razgatlıoğlu için Atatürk Anıtı önünde karşılama töreni yapılacak. Vatandaşların davetli olduğu törende Dünya Şampiyonu sıfatı ile boy gösterecek olan Toprak Razgatlıoğlu, protokolün de katılacağı törende mini bir de şov yapacak. 


Alanyalıları bu karşılama programına davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ülkemizin ve Alanya’mızın adını tüm dünyaya gururla duyuran evladımız Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu unvanıyla evine dönüyor. Alanyalı hemşerilerimizi, saat 16.00’da Atatürk Anıtı’na milli gururumuzu karşılamaya davet ediyorum” dedi.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0