00
Haber Detayı
24 Kasım 2022 - Perşembe 18:27
 
Alanyalı sporculardan madalya sözü
Antalya'da dün başlayan Muaythai EMF Uluslararası Open Cup adlı şamiyonaya Alanya'dan katılan sporcular Doğan Dikmen, Arda Baş ve Yiğit Dinç, "Başarılarımıza yenilerini ekleyip öyle geleceğiz" dediler
SPOR Haberi
Alanyalı sporculardan madalya sözü

Alanya'da yaşayan Muaythai Türk Milli Takımı Antrenörü Ertan Akdoğan'ın öğrencilerinden Muaythai Dünya Şampiyonu Doğan Dikmen, Kick Boks Dünya ikincisi Arda Baş ve Muaythai Türkiye üçüncüsü Yiğit Dinç, Antalya'da dün (23 Kasım) başlayan ve 27 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek olan Muaythai EMF Uluslararası Open Cup'ta Alanya'yı ve ülkemizi temsil edecekler. 


Sunpark Hotels sponsorluğunda bu dev turnuvaya katılan başarılı sporcular, önceki gün Antalya'ya gitmeden önce Sunpark Hotels yöneticilerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. Sponsorlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden başarılı sporcular Doğan Dikmen, Arda Baş ve Yiğit Dinç, "Alanya'ya madalyalarla dönmek istiyoruz. 


Başarılarımıza yenilerini ekleyip öyle geleceğiz" dediler. Sporcuların antrenörü Ertan Akdoğan ise, yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Öncelikle sponsorumuz Sunpark Hotels yöneticilerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu yıl farklı turnuva ve şampiyonalarda sporcularımız başarıdan başarıya koşmak için ter dökecekler. Onlara verdikleri destekler için Sunpark Hotels yönetimine minnettarız. Antalya'daki bu dev turnuvada da sporcularımıza başarılar diliyorum."

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0