00
Haber Detayı
22 Eylül 2021 - Çarşamba 20:02
 
Alanyalı öğrencilere Sri Lanka’da eğitim alma fırsatı
Sri Lanka’nın Antalya Fahri Konsolosu, aynı zamanda Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) Başkanı da olan İş İnsanı Ali Kamburoğlu, Alanya’da yurtdışı eğitimi almak isteyen üniversite öğrencilerini Sri Lanka’da okumaya davet etti.
EĞİTİM Haberi
Alanyalı öğrencilere Sri Lanka’da eğitim alma fırsatı

Alanyalı öğrencilerin 31 Ekim 2021 tarihine kadar Sri Lanka’daki General Sir John Kotelawala Savunma Üniversitesi’ne (KDU) kayıt yaptırabileceğini ifade eden Kamburoğlu, üniversitenin öğrencilere uluslar arası denklik belgesi verdiğini ifade etti. 


Üniversiteden mezun olan öğrencilerin diplomalarının Türkiye’de kabul göreceğini söyleyen Kamburoğlu, lisans programlarının öğrenim bedellerinin ise 3 bin ila 12 bin 500 dolar arasında değişiklik gösterdiğini kaydetti. KDU Üniversitesi’nde tıp, mühendislik, bilgisayar, yönetim, sosyal bilimler ve beşeri bilimler, hukuk, savunma ve stratejik araştırmalar, müttefik sağlık bilimleri, yapılı çevre ve mekan bilimleri ile mimarlık fakültesinin olduğunu belirten Kamburoğlu bu fakültelere bağlı yaklaşık 30 programın bulunduğunu ifade etti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0