00
Haber Detayı
02 Haziran 2022 - Perşembe 20:39
 
Alanyalı başkan federasyon yönetimine seçildi
Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu’nun yönetimine seçildi. Türkiye Bakkallar ve Bayiler Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu’nun 27’nci Olağan Genel Kurulu düzenlendi. Ankara’daki genel kurulda Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp de yönetime seçildi.
YAŞAM Haberi
Alanyalı başkan federasyon yönetimine seçildi

Yönetime seçilmesinin ardından kendisine destek verenlere teşekkür eden Yenialp, “27. Türkiye Bakkallar ve Bayiler Fedarasyonu’nun genel kurulunda Alanya’mıza ve bana yönetim kurulu görevini tevdi eden sayın genel başkanımız Bendevi Palandöken’e teşekkür ederim. Bu süreçte hep desteğini hissettiğim ve hep arkamızda duran Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere başkanıma da teşekkür ederim. 


Ayrıca Ankara’ya gelerek bizlere destek veren Antalya Bakkallar Odası Başkanı Şahin Aba ve yönetim kuruluna, Antalya Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere ve yönetimine Manavgat Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Abdullah Akça ve yönetim kuruluna, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası’nın yönetim kurulu üyelerine ve Türkiye’nin her yerinden Ankara’ya gelerek destek veren tüm delegelere teşekkürü bir borç bilirim” dedi. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0