00
Haber Detayı
17 Mayıs 2022 - Salı 12:45
 
Alanya Üzümlü yolu genişletiliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın Üzümlü Mahallesi’nin 3 kilometrelik yolunu genişletiyor. Yol üzerinde yağmur suyu giderleri ve şarampol çalışması ile göçük ve heyelan tehlikesi olan alanlarda da taş duvar yapılıyor.
YAŞAM Haberi
Alanya Üzümlü yolu genişletiliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, ilçenin kırsalındaki yoğun mesaisine devam ediyor. Dim Vadisi’nde bulunan Üzümlü Mahallesi’nin grup yolu dar ve yetersiz olması nedeniyle ulaşımda sorunlar yaşanmasına neden oluyordu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri bu yıl yapım programına alınan 3 kilometrelik yolda genişletme çalışması yapıyor. 


TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI
Yolda genişletme çalışmalarının yanı sıra yağmur suyu giderleri ve şarampoller yapılıyor. Ayrıca, göçük ve heyelan tehlikesi olan yerlerde de taş duvar çalışması gerçekleştiriliyor. Yolun yüzde 90’lık kısmının alt yapısı tamamlanırken, bu yaz sezonunun açılmasıyla birlikte yol asfaltlanarak bölge halkına daha konforlu bir ulaşım hizmeti sunulmuş olacak. 


MUHTAR’DAN TEŞEKKÜR
Üzümlü Mahallesi Muhtarı Nebi Avcı, “Dar ve ulaşımda sıkıntı yaşadığımız bu yolun genişletilmesi, alt yapısı ve asfaltının yapılması için talebimizi Büyükşehir Belediyesi’ne ilettik. Sağ olsun Muhittin Böcek başkanımız talebimizi hemen yerine getirdi. Yolumuzun genişletme çalışmaları tamamlanmak üzere. Yaz sezonunda da asfaltı yapılacak. Başkan Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0