00
Haber Detayı
14 Ağustos 2021 - Cumartesi 17:08
 
Alanya turizm pazarına önemli uyarı
Alanya’nın belkemiği turizm pazarı olan Almanya’nın Sağlık Bakanı, dördüncü dalganın gelme ihtimalinin yüksek olduğu uyarısı yaparak “Yeni kısıtlamalar gelebilir. İlkbahara kadar yeniden diş sıkmamız gerekecek” mesajı verdi
TURİZM Haberi
Alanya turizm pazarına önemli uyarı

Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn, pandemide dördüncü dalganın geldiğini belirterek sonbahardan itibaren yeni kısıtlamaların yürürlüğe sokulabileceği mesajı verdi. 


Bild Gazetesi’nin Hristiyan Birlik Parti Grubu’nun meclis oturumundan aktardığına göre “Dördüncü dalga geliyor” diyen Spahn, sağlık sisteminde aşırı yüklenmenin yeniden söz konusu olabileceği uyarısı yaparak “Bu nedenle ilkbahara kadar bir kez daha dişimizi sıkmamız gerekiyor” ifadesini kullandı. 


Gazetenin oturumdan aktardığına göre Spahn aşılılar ve iyileşmiş olanların temas kısıtlamalarından muaf tutulacağı sinyali vererek “Dört Alman’dan üçü gelecekte temas kısıtlamaları yaşamayacak” diye konuştu. Sağlık Bakanı’nın ayrıca aşılanmamış olanları uyardığı ve “Aşılanmamış olanların önümüzdeki aylarda enfekte olma ihtimali oldukça yüksek” dediği belirtildi.

 

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0