00
Haber Detayı
12 Ocak 2022 - Çarşamba 12:14
 
Alanya TSKGV AKP ve MHP ziyareti
Alanya Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bu gün AKP ve MHP İlçe Başkanlarını makamında ziyaret ettiler.
YAŞAM Haberi
Alanya TSKGV AKP ve MHP ziyareti

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürlüğünün 'Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Kurulları Faaliyet ve Çalışma Esasları Yönergesi gereğince Onursal Başkan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Başkan Refik Özdemir Genel Sekreter Nusrettin Yolcu, Üyeler: Nihat Öztoklu, 

 

Alemdar Dönmez, Erol Kaya, Mehmet AL,Mehmet Uysal, Osman Uruk, Ahmet Uyar, Selman Cebeci, ve Mehmet Turan Atalay göreve getirildi.

Alanya Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı bu gün Alanya AKP İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ı makamında ziyaret ettiler. 

Vakıf Başkanı Özdemir vakfın amacını ve faaliyetleri hakkında Toklu'ya bilgi verdi. AKP İlçe Başkanı Toklu Alanya'da göreve atanan Vakıf Başkanı Refik Özdemir ve yöneim kuruluna başarılar dileyerek Türk Silahlı Kuvvetler Bizim herşeyimiz onlar için ne yapsak azdır. 

Vakıf daha sonra MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğanı makamında ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a vakıf hakkında bilgi verildi. Türkdoğan Şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri bizim baştacımızdır onlar için ne yapsak azdır. Şanlı Türk bayrağımızı dalgandıran Orudumuzun her zaman yanındayız diyerek  yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0