00
Haber Detayı
31 Mayıs 2022 - Salı 14:07
 
Alanya Teşkilatı 2023’e Hazır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Antalya teşkilatı ile bir araya geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un katılımı ve İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş’ın ev sahipliğinde Mimar Sinan Kongre Merkezinde istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleşti. 19 İlçe Başkanları ve Seçim İşleri Başkanlarının katıldığı toplantıya AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Şenli, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç, Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Cirit, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İbrahim Özer katıldı.
YAŞAM Haberi
Alanya Teşkilatı 2023’e Hazır

Başkan Toklu; Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’a Alanya’da ki 2023 hedefleri doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş oldukları sözü hatırlatan Başkan Toklu kendilerini mahçup etmemek adına gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Başkan Toklu, “Alanya teşkilatımız 7 gün 24 saat esasına göre 102 mahallemizde gece gündüz demeden çalışmalarını, gönül almalarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğumuz bir söz var, o sözümüzü yerine getirebilmek için durmaksızın Alanya teşkilatımızın her kademesiyle sahadayız, çalışıyoruz. 2023’te Allah’ın izniyle Alanya reisinin arkasında duracak, en güçlü desteğimizi vereceğiz. Bizler davamızın yolcularıyız. O yüzden dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman arkasındayız.” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0