00
Haber Detayı
09 Haziran 2023 - Cuma 13:34
 
Alanya’nın En Güzel Balkon, Bahçe ve Teras Sahipleri Ödüllerini Aldı
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması’nın ödül töreni 12. Alanya Çevre Festivali’nde gerçekleştirildi.
YAŞAM Haberi
Alanya’nın En Güzel Balkon, Bahçe ve Teras Sahipleri Ödüllerini Aldı

Çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla yapılan ve geleneksel hale gelen En Güzel Balkon Bahçe Yarışması ödülleri, 12. Alanya Çevre Festivali kapsamında İskele Şelale Meydanında yapılan törenle sahiplerine verildi.
Kazananların ödüllerini; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Alanya Şube Müdürü Emirhan Terzi, Alanya Liman Başkanı Mehmet Sayman, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sümbül, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,  Alanya Belediyesi Başkan Yardımcıları Tunahan Kasapoğlu, Rüştü Özgür Karamut, Fevzi Alaaddinoğlu, Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, Ses Sanatçısı ve Ünlü Çevre Aktivisti Zeliha Sunal, Gazeteci Yazar Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu verirken, “Balkon” kategorisinde Aysel Toksöz birinci, Özlem Karakış ikinci, Zuhal Demir Gül ise üçüncü oldu. “En Güzel Balkon Mansiyon Ödülünü” ise, Hülya Altay, Menekşe Uysal aldı.
“Bahçe” kategorisinde Şukufe Şenli birinci, Fatma Boz ikinci, Robert Learmont ise üçüncü oldu. “En Güzel Bahçe Mansiyon Ödülünü” Abdullah Temizkan ve Ahmet Tanrıöver aldı.
 
’Çatı ve Teras’’ kategorisinde Çiğdem Duman Özsırkıntı birinci, Hasan Yunusoğlu ikinci, Derya Ünal üçüncü oldu. “En Güzel Çatı ve Teras Mansiyon Ödülünü” ise Elena Kaprelians elde etti.
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada, “Her yıl düzenlemiş olduğumuz En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması ile halkın çevreye ve yeşile duyarlılığını artırarak daha yaşanılabilir çevreler, görsel kalitesi artmış kullanışlı mekânlar yaratma hedefimiz var. Yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyor, ödül kazanan isimleri bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi.
Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0