00
Haber Detayı
19 Eylül 2022 - Pazartesi 15:30
 
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Şanlı tarihimizde istikbalin bekçileri, Üzerinde yaşadığımız toprakları aziz milletimize vatan yapmak uğruna en değerli varlığı olan canlarını ortaya koyarak bu özverinin nişanını bedeninde gururla taşıyan, Türk Kahramanlığının sönmez meşaleleri olan Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününün 101. yılını kutlamaktan mutluluk duyuyoruz.
YAŞAM Haberi
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan bu cennet vatanın her karışında şehitlerimizin ve gazilerimizin izleri vardır. Bu vatan için canlarını ortaya koyan gazilerimize minnet ve şükran borcumuzu; onları unutmayarak yanlarında olduğumuzu her zaman göstererek ve bize emanet ettikleri vatanımıza birlik ve beraberlik içerisinde sahip çıkarak ödeyebiliriz.  Devletimizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkânlarıyla gazilerimizin yanlarında olmaya devam edecektir.


Bu duygu ve düşüncelerle; cennet vatanımızın her bir noktasında canını siper ederek bayrağımızı dalgalandıran kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyor, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi ve Aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0