00
Haber Detayı
31 Temmuz 2021 - Cumartesi 19:53
 
Alanya Kamuoyuna Yangın Yardımı Duyurusu
Malum olduğu üzere bölgemizde yaşanan elim yangın afeti sebebiyle çok büyük maddi ve manevi kayıplar yaşanmaktadır. Devletimiz bütün gücü ile afetle mücadele etmektedir.
YAŞAM Haberi
Alanya Kamuoyuna Yangın Yardımı Duyurusu

Orman yangını bölgelerinde çalışma yürüten ekiplere ve mağdur olan vatandaşlar için Kızılay’ın afet uzmanı ve gönüllülerinden oluşan ekipler acil yardımlar ulaştırmak için seferber oldu. Tüm canlıların olumsuz şartlardan korunması için ihtiyaç duyulan beslenme, hijyen ve barınma yardımları afet bölgelerine ulaştırılıyor.


İlk andan beri ilaç, destek, hijyen malzemesi, gıda, su, sıcak yemek ve kumanya dağıtımı gibi bütün faaliyetlerimiz devam etmektedir. Afet bölgesinde sabit hizmet noktalarımızda halkımıza ulaşmaktayız. 


Bu anlamda kampanyamızı da başlatmış, web sitemizde de bağışa açmış bulunmaktayız. 
Siz değerli Alanya sakinlerine çağrımız;
* Yangın afetinin yaşandığı bölgeye aşağıdaki temel ihtiyaç malzemelerini Kızılay eliyle gönderebilirsiniz:
 Su, Gıda, Hijyen Malzemeleri, Yazlık Giyim, Havlu, Nevresim Takımı, Yorgan ve Yastık, bebek bezi, çocuk kıyafeti. 
Bu malzemeleri aşağıdaki iletişim numaramızdan şubemize ulaştırabilirsiniz.


Ayrıca diğer önemli duyurumuz; Türk Kızılay Alanya Şubesi Gençlik Kolları Başkanımız Osman Urgun ve gönüllü ekibi afet bölgesinde dağıtım faaliyetlerini gönüllü yürütmektedir. Gönüllü olarak bu ekibe dahil olmak isteyenler şubemizle irtibata geçebilirler.


Yangın bölgesine her türlü yardım göndermek, destek olmak ve / veya gönüllü olarak bölgede çalışmak için şubemizle iletişime geçmenizi bekliyoruz. Saygılarımızla bilginize sunarız.


Türk Kızılay Alanya Şubesi.
Ziraat Bankası IBAN : TR17 0001 0019 4000 0018 6871 13  hesap numaramız ve Türk Kızılay Alanya Şube irtibat numarası : 0538 277 09 44.
Banka hesabından yapacağınız yardımlara Manavgat Yangını açıklaması yazabilirsiniz.

 

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0