00
Haber Detayı
23 Haziran 2021 - Çarşamba 20:21
 
Alanya İçin Doğal gaz Görüşüldü
BOTAŞ yetkilileri tarafından düzenlenen Doğal Gaz Boru Hattı projesi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
YAŞAM Haberi
Alanya İçin Doğal gaz Görüşüldü

Toplantıya değerlendiren AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, “Bir an evvel oluşturulup bölgemizi doğal gaz ile buluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.


Antalya ve Mersin’de BOTAŞ Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. tarafından Döşemealtı, Aksu, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Anamur İlçelerinde ‘‘Manavgat-Alanya-Gazipaşa-Anamur’’ İlçeleri Doğal gaz Boru Hattı (MAGA DGBH) projesinin yapılması için geçtiğimiz günlerde düğmeye basılmıştı. Proje hakkında bilgilendirme yapılan ve fikir alışverişinde bulunulan ‘Halkın Katılımı Toplantısı’ bugün Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.


Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Yönetimi, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetimi, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve Yönetimi, Deva Partisi Alanya İlçe Başkanı Ahmet Çakan, Alanya Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar. Projenin detaylı olarak anlatıldığı toplantıyı değerlendiren AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve BOTAŞ yetkilileri tarafından düzenlenen Doğal Gaz Boru Hattı projesi hakkında bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdik.


 Yetkililer tarafından analizler ve raporlar bir an evvel oluşturulup bölgemizi doğal gaz ile buluşturmayı hedefliyoruz. Verimli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, AK Parti Antalya İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş’a ve bölge Milletvekillerimize bölgemizle alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0