00
Haber Detayı
09 Haziran 2022 - Perşembe 20:24
 
Alanya heyeti Ankara’daydı
Türk Hava Kurumu ve Alanya Muhtarlar Derneği koordinesinde gerçekleştirilen Ankara gezisinde muhtarlar, THK tarafından muhteşem bir şekilde ağırlandı. Muhtarlar Ankara temasları kapsamında Bakan Çavuşoğlu ve milletvekillerine Alanya’nın sorunlarını içeren dosyalarını aktararak taleplerini iletti
YAŞAM Haberi
Alanya heyeti Ankara’daydı

Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şube Başkanı, Demirtaş ve Köyleri Koruma ve Dayanışma Derneği (DEMKOD) Başkanı ve Alanya Aşevi Müdürü Emine Keyaoğlu ve  Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel tarafından düzenlenen Ankara gezisinin ilk gününde Alanya heyeti  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte akşam yemeği yedi. Akşam yemeğinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da bulunarak Bakan Çavuşoğlu ile Alanya ile ilgili iletilen sorunların takipçisi oldular.


THK’DAN MUHTEŞEM AĞIRLAMA
Alanya heyeti akşamında THK’nın misafirhanesinde ağırlandı. Konuklar güzel ağırlamadan ötürü çok memnun kalarak teşekkürlerini ilettiler. Gezinin sabahında ise THK Kayyum Heyeti Başkan vekili Ali Yüksel ile birlikte THK yemekhanesinde kahvaltı edildi. Yüksel, Emine Keyaoğlu’nun özverili çalışmalarından ötürü gurur duyduğun ve düzenlenen gezi için teşekkürlerini iletti.  Kahvaltıda muhtarlar Yüksel ile sohbette bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından THK Genel Başkanlığı ziyareti sürerken, Hacı Abdullah Kaya kurum binasına teşrif ederek Alanyalı muhtarlarla buluştu. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu da gelerek Alanya heyetine eşlik etti. Kaya, Alanyalı muhtarlarla bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi. 


ANITKABİR’E ZİYARET
Alanyalı muhtarlar THK ziyaretinin ardından Anıtkabir’i ziyaret ederek ATA’nın huzuruna çıktılar.  


TBMM’DE TALEPLERİ AKTARDILAR
Öğlen saatlerinde TBMM ziyaretinde bulunan Alanyalı muhtarlar, MHP AntalyaMilletvekili ve MYK üyesi Abdurrahman Başkan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tarafından karşılandı. Başkan, AKP ve MHP ilçe başkanları ile birlikte muhtarlara meclis turu yaptırarak bilgilendirmede bulundu. TBMM şeref kapısı ve meclis başkanlığında hatıra fotoğrafı çektirildi. Başkan, Alanya Posta Medya’ya konuşarak “Bizlerin burada olması sizin sorunlarınızı çözmemiz açısından çok önemli. İyi ki geldiniz. Bu geziyi düzenleyen sizlerle bir arada olmamızı sağlayan THK ve Muhtarlar Derneği’ne teşekkürler” diyerek milletvekillerinin sorunlara kulak tıkamaması ve çözüm için çalışması gerektiğini vurguladı.  


Meclis turunun ardından Alanyalı muhtarlar  AK Parti (AKP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve iyi Parti Antalya milletvekillerini ziyaret ettiler. Alanyalı muhtarlar vekil ziyaretlerinde talep ve sorunları içeren dosyalarını vererek çözüm istediler. Vekiller, sorunları tek tek not alarak gerekli işlemlerin yapılacağını dile getirdi. Muhtarlar CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İlçe Sekreteri Ali Hancı, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tekin Açıkalın ve Antalya milletvekillerimiz Aydın Özer, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak ile mecliste akşam yemeği yiyerek Alanya’ya dönüş yaptılar.


BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR 
 THK Alanya Şube Başkanı Emine Keyaoğlu, ve Alanya muhtarları organize edilen gezi programında ulaşım için desteklerini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkürlerini iletti

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0