00
Haber Detayı
05 Kasım 2021 - Cuma 12:19
 
Alanya’da son yolculuğuna uğurlandı
Alanya’nın Okurcalar ve Türkler Mahallelerinde din görevlisi olan Ekrem ve Ramazan Uyar’ın da babası olan Ahmet Uyar , Alara Çayı’nda teknesinin alobora olması sonrası hayatını kaybeden talihsiz adam gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
YAŞAM Haberi
Alanya’da son yolculuğuna uğurlandı

Balık tutmak için açıldığı Alara Çayında teknesinin alabora olması sonucu boğularak vefat eden; Okurcalar Mahallesi Tekecikler Cami İmam Hatibi Ekrem Uyar ve Türkler Mahallesi Mustafa Ersoy Cami İmam Hatibi Ramazan Uyar’ın babaları Ahmet Uyar toprağa verildi.Uyar için dün ikindi namazına müteakip Çakallar Mahallesi Hacı Ahmetler Camii'nde cenaze merasimi düzenlendi. İlçe Müftü Vekili Mehmet Fatih Arslan tarafından kısa bi konuşma gerçekleştirildi ve cenaze merasimine katılanlardan helallik istendi. Kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Uyar, Hacı Ahmetler Mezarlığına defnedildi.

 ‘TÜM YAKINLARINA SABIR DİLİYORUZ’

Cenaze töreninin ardından açıklamada bulunan Alanya İlçe Müftülüğü, “Merhuma bir kere daha Allah'tan rahmet, geride kalan başta Din Görevlilerimiz Ekrem Uyar ve Ramazan Uyar olmak üzere tüm yakınlarına sabr-ı cemil diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0