00
Haber Detayı
13 Mart 2023 - Pazartesi 13:09
 
Alanya'da sanık, ‘çok pişmanım’ dedi 6 yıl hapis cezası aldı
Uyuşturucu suçundan ev hapsiyle yargılanan sanık Y.E. duruşmada çok pişman olduğunu söylemesi üzerine Alanya 2. Ağır Ceza mahkeme heyeti tarafından 6 yıl, 3 ay hapis ve 12 bin 500 TL adli para cezasıyla cezalandırıldı. Mahkeme Y.E’nin ev hapsinin devamına karar verdi.
ASAYİŞ Haberi
Alanya'da sanık, ‘çok pişmanım’ dedi 6 yıl hapis cezası aldı

Alanya'da 2021 yılında polis tarafından evde yapılan aramada bir miktar uyuşturucuyla yakalanan ve ev hapsi ile cezalandırılan sanık Y.E. son kez Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Duruşmada Y.E’nin avukatı da hazır bulundu. 


“ARTIK BU SUÇU İŞLEMEYECEĞİM” 
Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hafta sonu görülen karar duruşmasında uyuşturucu suçundan ev hapis cezasıyla yargılanan sanık Y.E. verdiği ifadesinde çok pişman olduğunu söyledi. Uyuşturucunun yerini kolluk kuvvetlerine göstererek yardımcı olduğunu söyleyen Y.E. “Yeni doğan çocuğum için artık bu suçu işlemeyeceğim. Ne ceza verirseniz razıyım” dedi. Y.E’nin avukatı ise, ev hapsinin kaldırılarak bunun yerine adli kontrol cezası verilmesini talep etti. Sanık avukatı, “Daha önce rahatsız olan bebek için rapor sunmuştuk. Şu an ​bebek iyi durumda” diye konuştu. 


10 YIL HAPİS CEZASI 6 YILA İNDİRİLDİ 
Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ev hapsi cezasıyla yargılanan sanık Y.E’nin uyuşturucu suçundan önce 10 yıl hapsini istedi. Mahkeme heyeti sanığın kolluk kuvvetlerine yardımcı olduğunu, işlediği suçtan pişmanlık duyduğunu ve mahkemedeki iyi halini göz önüne alarak 6 yıl, 3 ay hapis ve 12 bin 500 TL adli para cezasıyla cezalandırılmasına hükmetti. Mahkeme Y.E’nin ev hapsinin devamına karar verdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0