00
Haber Detayı
27 Eylül 2020 - Pazar 21:19
 
Alanya'da MHP güven tazeledi
Alanya Atatürk spor Salonunda gerçekleştirilen MHP İlçe Başkanlığı Olağan Kongresine Covid-19 pandemi dolasıyla sosyal mesafe kurallarına uyularak kongreye MHP Antalya İl Başkanı,Akparti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, parti delegeleri, Asil üyeler, eski Belediye Başkanları ve Yönetim Kuruluna seçilen üyeler katıldı. mevcut ilçe Başkanı Mustafa Türkdoğan kongrye tek aday ve tek listeyle kongreye gerçekleştirdi.
SİYASET Haberi
Alanya'da MHP güven tazeledi

'YÜCEL'BU ŞEHRİMİZE HİZMET SEVGİMİZ HİÇ BİTMEYECEK'

Alanya Atatürk Spor Salonunda MHP İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi'nde konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel "Bizim vatansevgimiz, şehrimize hizmet sevgimiz hiç bitmeyecek" dedi. 


Kongrede partililere hitap eden Başkan Yücel, "Partimizin üretken belediyecilik anlayışı ile şehrimize renk kazandırıyoruz. Bizim vatan sevgimiz, şehrimize hizmet sevgimiz hiç bitmeyecek. Sizlerle çalışmaktan onur duydum, duymaya devam edeceğiz. Bizlere bu şehre hizmet etmek imkanı sunan genel başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu kutlu dava yolunda arkasına bakmadan yürüyen ülkü ocaklarına, gençlik ve kadın kolları ile partinin her bir neferine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.


TÜRKDOĞAN BAŞKANLIĞIA TEKRAR SEÇİLDİ

Alanya MHP İlçe Başkanlığına tek aday giren eski başkan Mustafa Türkdoğan Yönetim Listesinde bazı yeni Yönetim Kurulu üyeleriyle tek listeyle seçime giren Mustafa Türkdoğan konuşmasında "MHP olarak bundan sonraki dönemde çalışmalarımıza daha yoğun kararlılıkla devam edeceğiz" 


MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,  "2020 yılında yaşanan Korona virüs nedeniyle vatandaşları sosyal medyadan davet ederek kongre gerçekleştiriyoruz. Gönül isterdi ki coşkulu bir kongre yapalım ama burada o coşkuyu da görüyoruz. Bir referandum yapıldı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçildi. Bir genel seçim ve Cumhur İttifakı ile Başkan Yücel'in seçildiği bir yerel seçim gerçekleştirdik. Bizler MHP olarak bundan sonraki dönemde çalışmalarımıza daha yoğun, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bunların gerçekleştiğini önümüzdeki dönem göreceğiz" dedi.


Atatürk spor Salonunda gerçekleştirilen MHP Alanya İlçe Başkanlığını Olağan Kongresinde konuşmalarının ardından seçime geçildi. seçimde tek listeyle seçime giren mevcut MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tüm delegelerin oyunu alarak İlçe Başkanlığına seçildi.

Kaynak: Editör:
Yorumlar
Haber Yazılımı 0