00
Haber Detayı
22 Şubat 2021 - Pazartesi 16:08
 
Alanya’da komedi dizisi çekilecek
Alanya’da ‘Vooyn’ isimli dizi için hazırlıklar devam ediyor. İlçenin tarihi ve turistik yerlerinde gerçekleştirilecek çekimler için seçmeler yapılıyor.
MAGAZİN Haberi
 Alanya’da komedi dizisi çekilecek

Yönetmen Erdal Şimşek, komedi dizisi çekimini gerçekleştirme hayali için Alanya’ya geldiklerini söyledi. Şimşek, “Seçmeler yapıyoruz. Alanya’da dizi hayalimiz var. Adı Vooyn. Vooyn aslında bir tabir. Buraya gel, şuraya gel gibi anlamında kullanılıyor. 


Dizimizde Şeref adlı bir başkarakter var. Bu karakter insanları dolandırıp zengin olmuş birisi. Buna karşı da 6-7 kişilik genç topluluğu var. Bu topluluk Şeref karakterinin foyasını ortaya çıkarmaya çalışıyor. Yani onun çaldıklarını çaldığı kişilere iade etmek istiyor” dedi.


“MART GİBİ ÇEKİMLERE BAŞLARIZ”
Çekimlerin henüz başlamadığını açıklayan Şimşek, şu an oyuncuları seçtiklerini ifade etti. Şimşek, “Mart gibi inşallah çekimlere başlarız. Bu Akdeniz şivesiyle çekilecek bir dizi. 


Diziye konuk oyuncu olarak davet edeceğimiz isimler var. Dizide oyuncu olarak Sadık Gürbüz, Yunus Emre Tekin, Ahmet Dursun, Mehmet Kurt, Cavit Özer ile fenomenler yer alıyor. Alanya’da tiyatro oyunculuğu yapmış olan kişiler var. 


Dizide Alanya’nın halkını, ilçenin güzelliklerini de göstermeye çalışacağız. Alanya’yı tanıtacak, tüm Türkiye’ye gösterecek bir dizi olacak. Biz bunu yabancı piyasaya da sunmak istiyoruz. İran, Rus piyasası olsun farklı yerlere sunmak istiyoruz. İnşallah güzel bir proje gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Diziye destek veren TÜRSAB Alanya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Bilal Korkmaz da projeye herkesin katkı sunmasını diledi.

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0