00
Haber Detayı
29 Eylül 2021 - Çarşamba 17:14
 
Alanya’da kadın turizmciden sektöre sitem
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Tanıtım Vakfı’nda (ALTAV) aktif görevler üstlenen, otel işletmecisi Elvan Güneş, otellerini kapadıklarını açıklayarak, neden erken kapandığı yönündeki sorulara sitemkâr yanıtlar verdi.
TURİZM Haberi
Alanya’da kadın turizmciden sektöre sitem

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Tanıtım Vakfı’nda (ALTAV) aktif görevler üstlenen, otel işletmecisi Elvan Güneş, otellerini kapadıklarını açıklayarak, neden erken kapandığı yönündeki sorulara sitemkâr yanıtlar verdi. Güneş, “Güvenli turizm sertifikası kapsamında sezon boyunca bütün şartları yerine getirmeye çalıştık. Maskesiz ve aşısız personel çalıştırmadık. 


Ben dahil büfeden bütün müşteriler personel eşliğinde yemeklerimizi aldık. Ne personel ne de müşteri tek bir vaka olmadan sezonu bitirdik. Evet çok maliyetli oldu. Evet çok zorlandık ama insan hayatı her şeyden önemli. Neden mi erken kapatıyoruz? Şu an Alanya’da her şey dahil 14 Euro, Side bölgesinde 16 Euro 4-5 yıldızlı otellerin müşteri kabul ettiğini duyuyoruz. Yıllardır taban fiyat uygulaması diyoruz duyan yok. Yazık bu kadar yatırıma, verilen emeğe! Bu fiyatlara vereceğinize kapatın tesisleri, bölgenin değerini düşürmeyin” dedi.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0