00
Haber Detayı
09 Ocak 2022 - Pazar 04:39
 
Alanya'da hırsızlık zanlıları kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı
Alanya'da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil, kısa süreli kovalamaca sonucu sanayi içerisinde lastiklerine ateş edilerek durduruldu. Araçtan inerek kaçmaya çalışan 4 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.
ASAYİŞ Haberi
Alanya'da hırsızlık zanlıları kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Gazipaşa'da avokado hırsızlığına karışan şüpheli şahısların içerisinde olduğu 07 HYU 23 plakalı otomobilin Alanya'ya giriş yaptığı bilgisine ulaşarak harekete geçti. Ekipler şüpheli aracı sahil yolu üzerinde durdurmaya çalıştı. 


Polislerin dur ihtarına uymayan şüpheliler araçla trafik güvenliğini de tehlikeye sokarak kaçmaya başladı. Kısa süreli kovalamaca sonucu Alanya Sanayi Sitesi içerisinde ekipler aracın tekerlerine ateş etti. Yavaşlayan araçtan inen sürücü, M.U (23) ve yanında yolcu olarak bulunan E.A.E (25),İ.H.H.(30) ve S.G.(31) isimli şüpheliler kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 


Araçta yapılan aramada 31.34 gram uyuşturucu madde, bir adet kuru sıkı tabanca, bir adet şarjör, uçuşturucu içmek için kullanılan aparatlar ve 75 adet avokado ele geçirdi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler Gazipaşa'dan 6 kasa avokado ve 2 kasa kumkuat meyvesini Alanya'da sattıklarını belirledi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0