00
Haber Detayı
09 Haziran 2023 - Cuma 20:01
 
Alanya’da final heyecanı
Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur 13 Haziran’da oynanacak final maçı için Alanyalı vatandaşları Ankara’ya davet etti.
YAŞAM Haberi
Alanya’da final heyecanı

Alanya Kestelspor 13 Haziran Salı günü Ankara’da Karaman FK ile 2. Lige yükselme maçına çıkacak. Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, Alanyalıları Kestelspor’a destek için Ankara’ya çağırdı. Uğur, ” Tüm vatandaşlarımızı bu büyük finalde yanımızda olmaya davet ediyorum” dedi.
 
‘ASLANLAR AYAĞA KALKTI’
Başkan Levent Uğur şu sözlerle Alanyalı vatandaşlardan destek istedi. Uğur, “Çoğunuzun bildiği üzere, 13 Haziran salı günü akşam 19.00 da Ankara Eryaman stadyumunda Karaman FK ile 2. lige yükselme final müsabakası oynayacağız. Bu yıl takımımız şehrimizi ülke genelinde 3. lig 2. grupta en iyi şekilde temsil etmiştir. Futbol takımımız deplasman dönüşü ağır bir trafik kazası sonucu uzun bir aradan sonra başarılı bir dönüş yapmış ve ligi 2 puan farkla 2. sırada bitirerek final oynamaya hak kazanmıştır. 
Daha önceki beyanatlarımda da söylediğim gibi “aslan yaralı ama ölmedi tekrar ayağa kalkacaktır” demiştim. Aslanlar ayağa kalktı ve şimdi final oynuyor, sizleri 13 Haziranda bu yaralı aslanları desteklemek üzere Ankara’ya davet ediyorum. İnanıyorum ki bu aslanlar o kupayı bu şehre getirecekler. Türk futbol tarihine bir hikaye yazacaklar. Bu bağlamda kulüp olarak pazartesi günü 00.00 da zimbitlik futbol sahası önünden ücretsiz otobüslerimiz kalkacaktır. Ayrıca müsabakada passolig uygulaması yoktur. Stadyum gişelerinden TC kimlik no ile bilet temin edilebilecektir. Otobüslerle gidecek taraftarlarımızın biletleri ve gidiş gelişleri kulübümüz tarafından karşılanacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu büyük finalde yanımızda olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0