00
Haber Detayı
26 Kasım 2021 - Cuma 16:53
 
Alanya’da eşini öldürüp ölümden dönen katil koca adliyede!
Alanya’da eşini öldürüp av tüfeğiyle kafasına sıkarak intihara teşebbüs eden Yahya Yılmaz, hayati tehlikesini atlatmasının ardından sorgusu için ambulansla Alanya Adliyesi’ne getirilirek hakim karşısına çıkarıldı.
ASAYİŞ Haberi
Alanya’da eşini öldürüp ölümden dönen katil koca adliyede!

Olay, 8 Ekim cuma günü Oba Mahallesi Fabrika Caddesi'ndeki markette meydana geldi. Yahya Yılmaz (52), boşanma aşamasındaki eşi Gönül Yılmaz'ın (43) bulunduğu markete gitti. Eşiyle tartışan Yılmaz, yanında getirdiği av tüfeğiyle market içinde eşine ateş etti. Daha sonra Yılmaz aynı silahla çenesine dayayıp tetiği çekti. 


Silah seslerini duyan çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları kontrollerde Gönül Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini Yahya Yılmaz’ın ise kafasına aldığı darbeyle sürünerek ilerlediğini fark etti.  Ağır yaralı Yılmaz, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine  götürüldü. Yüzü ve çenesi parçalanan Yılmaz buradan da Antalya’daki hastaneye sevk edildi. Gönül Yılmaz'ın cenazesi ise memleketi Akseki’de toprağa verildi.


SEDYEYLE HAKİM KARŞINA ÇIKTI 

Yoğun bakım ünitesinde 48 gündür tedavi gören Yılmaz, hayati tehlikesini atlatarak normal servise alındı. Bunun üzerine Yılmaz, sorgusu için ambulansla ambulansla Alanya Adliyesi’ne getirilirek hakim karşısına çıkarıldı. Tutukluk hali devam eden Yılmaz, sorgusunun tamamlanmasının ardından tedavi gördüğü hastaneye tekrar götürüldü. Polis nezaretinde tedavisinin süreceği öğrenildi.

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0