00
Haber Detayı
06 Ekim 2022 - Perşembe 17:22
 
Alanya'da Beyaz Kelebek Operasyonunda 14 tutuklama
Alanya’da Torbacı tabir edilen Beyaz Kelebek adı verilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 17 şüpheliden 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest kalırken 14 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan Beyaz Kelebek adı verilen Operasyonda. Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak. Suçundan yakalanan 17 şüpheliden 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest kalırkan 14 kişi tutuklandı.
ASAYİŞ Haberi
Alanya'da Beyaz Kelebek  Operasyonunda 14 tutuklama

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya ve Gazipaşa İlçelerinde, şühelilerin  okul, hastane, öğrenci yurdu ve sahil kesimlerinde uyuşturucu madde(Metamfetamin, Esrar, Sentetik Uyuşturucu hap, Kokain. Eroin) satışı yaptıkları  tespit edilmesi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde imal ve Ticareti suçunu işleyen ve "Torbacı" diye tabir edilen sokak satıcısı (17) şüpheliye yönelik şafak vakti.(20) ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan .


Operasyonlarda; 85 gr. Eroin,580 gr. Esrar, 220 gr. Metamfetamin,5 gr. Kokain, 263 Adet Extacy hap, 20 gr. Kenevir Tohumu,1 Adet Hassas Terazi, 2 Adet Tabanca, 2 Adet Av Tüfeği, 3 Adet Av Fişeği,12 Adet Cep Telefonu ele geçirildi . yakalanan 17 Şüpheliden 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest kalırken 14 kişi tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0