00
Haber Detayı
30 Nisan 2022 - Cumartesi 20:25
 
Alanya'da Bayramınız Kemerli Olsun Uygulaması Yapıldı
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Ramazan Bayramı öncesi 81 ilde eş zamanlı başlatılan ‘’ Bayramınız Kemerli Olsun’’ Uygulamasına katıldı İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İlde eşzamanlı olarak trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla ‘’ Bayramınız Kemerli Olsun’’ kampanyası başlatıldı.
YAŞAM Haberi
Alanya'da Bayramınız Kemerli Olsun Uygulaması Yapıldı

Bu kapsamda 81 ilde eşzamanlı başlatılan Uygulamalar Alanya’da Damlataş plaj yolu Meteoroloji Müdürlüğü önünde Kaymakam Ürkmezer, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı , İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Jandarma Personelleri ve Emniyet Personellerinin katılımıyla başladı.

 

Başlatılan uygulamada Kaymakam Ürkmezer, İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı, İle Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat , jandarma ve emniyet personelleri tarafından sürücülere emniyet kemeri denetimi yapılarak emniyet kemerinin önemi hatırlatıldı ve sürücülere trafik kurallarının önemini anlatan broşür dağıtıldı. 


Emniyet kemerinin önemine vurgu yapan ve uygulama sonrası açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Bayram öncesinde emniyet ve jandarma birimlerimizle birlikte İçişleri Bakanlığımızın başlatmış olduğu ‘’ Bayramınız Kemerli Olsun’’ sloganıyla vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunarak bayram öncesi ve bayram süresince mutlaka emniyet kemerlerini takmalarını hatırlatmaya çalıştık.

 

Arkadaşlarımız Alanya’nın çeşitli bölgelerinde bayram süresince bu tür uygulamalara devam edecek. Başta emniyet kemeri olmak üzere bütün trafik kuralları ve genel asayiş uygulamalarına emniyet, jandarma, sahil güvenlik, zabıta birimlerimizle devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir tatil geçirmesi için arkadaşlarımız çalışıyor ancak olmazsa olmaz bayramda mutlaka seyahatler boyunca vatandaşlarımızın seyahatlerin artacağını düşünerek emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını istiyoruz. Bunu da hatırlatmaya, kontrol etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0