00
Haber Detayı
04 Ağustos 2021 - Çarşamba 15:28
 
Alanya Belediyesi, Yangın Bölgelerine İhtiyaç Malzemelerini Ulaştırmaya Devam Ediyor
Alanya Belediyesi, yangın afetinin yaşandığı komşu ilçelerde yangından etkilenen vatandaşlara sosyal yardım desteği vermeye devam ediyor.
YAŞAM Haberi
Alanya Belediyesi, Yangın Bölgelerine İhtiyaç Malzemelerini Ulaştırmaya Devam Ediyor

Alanya Belediyesi, yangınlarla mücadele eden Manavgat, Gündoğmuş ve Akseki’ye yardımlarını sürdürüyor.


MANAVGAT ÇADIRINDAN AFETZEDELERE YARDIM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yangının 2. gününde Manavgat’ta kurulan yardım çadırından, afet bölgesine temel ihtiyaç malzemelerinin ulaştırılmasına devam ediliyor. 


Manavgat’ta kurulan yardım çadırlarından afetzedelere üç öğün sandviç, sıcak çorba, su ve ekmek ikramı yapan ekipler, kişisel temizlik malzemeleri, kuru gıda, kıyafet, bebek maması, bebek bezi, temel gıda maddeleri ve su dağıtımı yapıyor.

Yardım çadırına gelerek ihtiyaçlarını alan vatandaşlar yangınların etkisinin devam ettiğini belirterek başta su olmak üzere her türlü malzemeye ihtiyaç duyulduğunu söyledi.  


GÜNDOĞMUŞ’A YARDIMLAR GÖNDERİLİYOR

Günlerdir yangınla mücadele eden Gündoğmuş’un merkezine, Senir ve yangından zarar gören diğer mahallelerine ev ev gıda, ilaç ve yiyecek, içecek desteği sağlanıyor. Aynı zamanda yangın ekipleri ve sahada çalışan gönüllü vatandaşlar için ihtiyaç olan el feneri, pil şarj ünitesi, yanık kremi gibi tıbbi ve teknik malzemeler gönderiliyor.


AKSEKİ’YE DE GIDA YARDIMI ULAŞTIRILDI

Akseki’ye de yardımlarını sürdüren Alanya Belediyesi, bölgeye lahmacun, sandviç, ekmek ve su gibi ihtiyaç duyulan temel gıda maddelerini araçlarla ulaştırarak, bölgede yangından etkilenen vatandaşlara dağıtımını yapıyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yangından etkilenen bölge halkının yaralarını sarmak için Alanya Belediyesi’nin tüm birimleriyle destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0