|
||
Alanya Belediyesi Kreş Projesi İçin Kazmayı Vurdu | ||
Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi, eşsiz bir eseri daha Alanya’ya kazandırıyor. Oba Mahallesi’nde projelendirilen Gündüz Bakım Evi projesi için ilk kazma vurulurken, Başkan Yücel ekibiyle birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu. | ||
YAŞAM Haberi | ||
![]() |
||
|
||
Göreve geldiği günden buyana ‘Sosyal Belediyecilik’ bilinciyle birçok eseri Alanya’ya kazandıran Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, daha önce söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiriyor. Oba Mahallesi 480 ada 1 parsele projelendirilen, Alanya Belediyesi Gündüz Bakım Evi projesi için çalışmalar başladı. Başkan Yücel ekibiyle birlikte temel atma hazırlığındaki inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
PROJEDE ‘YEŞİL ÇATI’ UYGULAMASI YAPILDI
İnşaat alanında incelemelerde bulunarak proje hakkında bilgi alan ve çocuk gelişiminde okul öncesi eğitimin çok önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şunları söyledi; “Sosyal Belediyecilik anlayışımızla projelendirdiğimiz, Gündüz Bakım Evi için bugün ilk kazmayı vurduk.
|
||
|
||
Etiketler: Alanya, Belediyesi, Kreş, Projesi, İçin, Kazmayı, Vurdu, |
|
||
|