00
Haber Detayı
22 Temmuz 2022 - Cuma 15:49
 
Alanya Belediyesi Dört Koldan Kesintisiz ve Kaliteli Ulaşım İçin Çalışıyor
Alanya Belediyesi ekiplerinin, yol düzenleme ve asfalt çalışmaları doğu ve batı mahalleleri ile kırsaldaki mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de devam ediyor. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sugözü Mahallesi, Kurşunlu Mevkii'nde ön hazırlık çalışmalarını tamamlayarak asfaltlama işlemine başladı. Alanya'nın Kızılcaşehir Mahallesi'nde de asfalt çalışmalarına start verildi.
YAŞAM Haberi
Alanya Belediyesi Dört Koldan Kesintisiz ve Kaliteli Ulaşım İçin Çalışıyor

KIZILCAŞEHİR MUHTARI YÖNET’ TEN TEŞEKKÜR

Mahallesindeki çalışmalardan dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden Kızlcaşehir Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yönet, “Mahallemizde önce merkez sokaklarda altyapı ve yol düzenleme çalışması gerçekleştirildi.  Şu an asfalt çalışması başlamış bulunuyor. Vatandaşlarımızın taleplerini her zaman yerine getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.


BAŞKAN YÜCEL: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya’mızın dört bir yanında kesintisiz ve kaliteli ulaşım için çalışmaya devam ediyoruz. Diğer taraftan sorumluluk alanlarımızdaki talep ve ihtiyaçları da en kısa sürede yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sıcak havaya rağmen büyük gayretle çalışan mesai arkadaşlarıma ve tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0