00
Haber Detayı
06 Temmuz 2022 - Çarşamba 13:40
 
Alanya Belediyesi Bayramda Ücretsiz 60 Bin Çiçek Dağıtacak
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda mevsimlik ve çok yıllık çiçek dağıtma geleneğini bu yılda sürdürecek. Belediye ekipleri, 60 bin adet çiçek fidesini 31 mezarlıkta vatandaşlara dağıtacak. Alanya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile bayram öncesi mezarlıklara dikilmek üzere geleneksel olarak gerçekleştirdiği çiçek dağıtımına bu bayramda da devam edecek. Vatandaşlara mezarlıklarda kullanılmak üzere arife sabahı saat 8.30’dan itibaren, 20 türde 60 bin adet çiçek fidesinin yanı sıra lokum ve gül kolonyası da ikram edilecek.
YAŞAM Haberi
Alanya Belediyesi Bayramda Ücretsiz 60 Bin Çiçek Dağıtacak

31 MEZARLIKTA DAĞITIM YAPILACAK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada; “Mezarlıklarda ücretsiz olarak mevsimlik ve çok yıllık çiçek dağıtma geleneğini sürdürmeye bu yıl da devam edeceğiz. Arife günü merkez, doğu ve batı mahallelerinde 31 mezarlıkta vatandaşlara toplam 60 bin ücretsiz çiçek dağıtımı yapacağız.” dedi.


ÇİÇEK DAĞITIMI YAPILACAK MEZARLIKLAR
 Merkezde Hatipoğlu Belediye Mezarlığı, Bektaş Mezarlığı, Kale Yamacı Mezarlığı, Hisariçi Mezarlığı, Cikcilli Belediye Mezarlığı, Hacıbaba Mezarlığı, Oba Sekilioğlu Mezarlığı, Aşağı Oba Mezarlığı ve Tosmur Ak Mezarlığı’nda çiçek dağıtımımız olacak. Batı bölgesinde Okurcalar Karaburun Mezarlığı, Okurcalar Merkez Mezarlığı, İncekum Karabuynuzlar Mezarlığı, İncekum Kakaşlar Mezarlığı, İncekum Merkez Mezarlığı, Avsallar Merkez Mezarlığı, Türkler Belediye Mezarlığı, Payallar Merkez Mezarlığı, Toslak Mezarlığı, Elikesik Mezarlığı, Güzelbağ Merkez Mezarlığı, Konaklı Mandıra Mezarlığı, Emişbeleni Merkez Mezarlığı’nda çiçek dağıtılacak. Doğuda ise Kestel Hanönü Mezarlığı, Kestel yangılı Mezarlığı, Mahmutlar Cücenler Mezarlığı, Mahmutlar Gilikli mezarlığı, Mahmutlar Dörtyol Mezarlığı, Mahmutlar Belediye Mezarlığı, Kargıcak Sahil Mezarlığı, Demirtaş Sahil Mezarlığı, Demirtaş Merkez Mezarlığı’nda vatandaşlarımıza çiçek dağıtılacak.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0