00
Haber Detayı
02 Aralık 2021 - Perşembe 12:33
 
Alanya, Akdeniz’in moda merkezi oluyor
25-28 Kasım 2021 tarihlerinde, Alanya güneşi altında 35 ve 70 yaş arası fotomodellerin katıldığı uluslararası bir yarışma düzenlendi.
YAŞAM Haberi
Alanya, Akdeniz’in moda merkezi oluyor

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki organizatörlerin talebi üzerine Alanya’da bir otelde büyük bir defile gerçekleştirdi. Gösteriye, girişimciler, iş insanları, influencer’lar ve fotoğrafçılar katıldılar. Yarışma 5 bölümden oluştu. Jüri, 20 yarışmacıyı 10 puanlık bir ölçekte değerlendirdi.


Finalde 3 yarışmacı kazanarak seçildi:
3. Vice Miss World Age Model Awards Elena Ponomareva, Novosibirsk
2. Vice Miss World Age Model Awards Olga Bobkova, Novosibirsk
1. Miss World Age Model Awards Lyudmila Safonova, Moskova
Böylelikle Moskova’dan katılan Lyudmila Safonova yarışmanın birincisi oldu. Yazar, gazeteci ve model olan Victoria Zamyatina ilk kez tasarımcı olarak bir projede yer aldı. Bir Amerikan gösterisinin neden Alanya’da yapıldığı sorusuna Victoria şu cevabı verdi: “Bu yarışma son 6 ayda içinde yer aldığım üçüncü organizasyon. Başarılı bir organizasyonun başarısının sırrı doğru partnerleri seçmekten geçiyor. Bu yüzden Dünya 35+ Model Ödüllerini burada yapmaya karar verdik.


Sunprime C-Lounge, Eagle Group Real Estate & Investment, Zülküf Beyazdan, Neon Media, St. Art Statıon Of Art Productıon, Sıla Home, Moon Beauty Lounge, Nira Guzellik Merkezi, Elena Ostoprak (“Odevais”), Lyubov Pirogova, Golden Eye Jewelery & Watches – hepsi rüya partnerlerim! Bence, Alanya hak ettiğinin çok daha altında değerlendiriliyor. Şehrimizde 360 günümüz güneşli geçiyor. 


Günlük ortalama hava sıcaklığımız kışın ortalama 15 derecenin altına düşmüyor. Birçok 5 yıldızlı otel tüm yıl açık ve hangi sezon olursa olsun en üst seviyede hizmet sunmaktalar. Şehrimiz çok güzel! Ve bir hayalim var- İstiyorum ki turist sezonunun hemen ardından gezegen üzerindeki en iyi gösteriler, sanat performansları ve en güzel aktiviteler sezonu başlar ve kış boyu devam eder. 5 yıl içinde Alanya, Avrupa, Amerika ve Asya’nın kültür ve sanat merkezi olur. Burası sokakları hiç boş kalmayan, yaşayanlarının mutlu olduğu ve her zaman yeni misafirlerini ağırlayan bir Akdeniz Rivierası.”

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0