00
Haber Detayı
15 Ekim 2022 - Cumartesi 09:33
 
Akdeniz derbisinde kazanan: Alanyaspor
Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında karşılaşan Corendon Alanyaspor - Antalyaspor derbisinde kazanan, ev sahibi Alanyaspor oldu. Turuncu yeşilli takımın gollerini Ahmed Hassan, Lusamba ve Doumbia kaydetti
SPOR Haberi
Akdeniz derbisinde kazanan: Alanyaspor

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 3 maç süren galibiyet hasretine Akdeniz derbisinde son verdi. Ligin 10. hafta maçında bu akşam Antalyaspor'u konuk eden turuncu yeşilliler, sahadan 3-2'lik zaferle ayrılarak kötü gidişata son verdiler. Zorlu mücadeleden Alanyaspor 3-2'lik galibiyetle ayrılırken, temsilcimizin gollerini 44. dakikada Ahmed Hassan, 51. dakikada Arnaud Lusamba ve 70. dakikada Idrissa Doumbia kaydetti. Konuk ekip Antalyaspor'un golleri ise 57 ve 87'de Haji Wright'dan geldi. Corendon Alanyaspor bu galibiyetle 12 puana yükselirken, Antalyaspor ise 7 puanda kaldı.


GOLLER YENİLERDEN GELDİ
Corendon Alanyaspor'un Antalyaspor'a karşı bulduğu goller yeni ransferlerden geldi. Turuncu yeşilli takımın sezon başında renklerine bağladığı Ahmed Hassan, Alanyaspor forması ile ligdeki 5. maçında 2. golünü atmayı başardı. Turuncu yeşilli takımın bir diğer yeni transferi Lusamba ise ligdeki ilk golünü Antalyaspor filelerine bırakırken, yeni transferlerden Doumbia da ligdeki ikinci golünü atmayı başardı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0